Reiki is een energetische behandeling, het is een fijne en toegankelijke manier om kennis te maken met energiewerk. Reiki wordt door gegeven via handopleggingen, tijdens deze opleggingen werkt de universele energie door op verschillende niveaus. (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel) Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen in werking gezet.

 

De (on)bewuste blokkades worden tijdens een behandeling opgeheven, zo kan de energie in jouw lichaam weer gaan stromen. Je lichaam reageert hier vrijwel meteen op, en voel jij je vaak rustig en ontspannen.

 

Na een korte intake ga je rustig liggen met gesloten ogen. Door verschillende handposities wordt de energie door gegeven waardoor jij kan ontspannen. Iedereen ervaart een behandeling anders. Het meest voorkomende gevoel is ontspanning, tintelingen of warmte voelt, maar ook visuele beelden of ingevingen.


Een Reiki behandeling kan helpen bij:

·         Fysieke en mentale klachten

·         Stress, spanningen en vermoeidheid.

·         Maakt de energiedoorstroming vrij van (on)bewuste blokkades

·         In balans brengen van lichaam en ziel

·         Het voelt heerlijk ontspannen en relaxed

 

De voordelen van Reiki zijn oneindig. Het kan gebruikt worden in elke situatie, om doelen te realiseren en obstakels te overwinnen. Wil je weten of het iets voor jou is? Neem gerust contact op en dan kijken we hier samen naar.

 

Gun jezelf dit moment van totale ontspanning!

Neem gerust eens contact met me op.