Welkom bij Sisterhood

Kopie van coaching 50 posts beige (1080 x 1350 px)

Een inspirerende ruimte voor vrouwen van alle leeftijden om samen te komen, te verbinden, te delen en te helen.

In deze cirkel creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waar je je vrij voelt om te zijn wie je bent. We delen onze ervaringen, gedachten en gevoelens met openheid en compassie. We vieren elkaars kracht en bieden steun in uitdagende tijden.

Tijdens onze bijeenkomsten komen we samen in cirkel, een krachtige en transformerende vorm van samenkomst. We gebruiken verschillende methodes, zoals Sharing Circle, meditatie, ademhalingsoefeningen, familie opstellingen, creatieve expressie en delen in gesprek, om dieper contact te maken met onszelf en met elkaar.

Sisterhood is een plek waar je:
* Jezelf kunt zijn en kunt worden gezien en gehoord>
* Je kunt verbinden met andere vrouwen op een diep niveau.
* Je kracht en wijsheid kunt ontdekken.
* Jezelf kunt helen van emotionele pijn en trauma.
* Nieuwe inzichten en perspectieven kunt opdoen.
* Jezelf kunt inspireren en motiveren om je dromen na te jagen.

 

Het is een plek waar jij jezelf kunt zijn, waar je alles mag delen en waar jij jezelf gaat ontwikkelen.

Oké, je bent nieuwsgierig geworden. En hoe nu verder?

10x per jaar zal deze vrouwencirkel samenkomen. ( Elke laatste zaterdag van de maand m.u.v. december)  Om de groepsenergie te versterken is het magisch als jij er elke keer bij kan zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om per keer deel te nemen. We beginnen met een Sharing round. Vanaf daar gaan we kijken waar de behoefte van de groep die dag ligt. Ook zijn er dagen dat er oefeningen en workshops worden georganiseerd en we nodigen gastprekers uit.

De data voor onze bijeenkomsten zijn:
Zaterdag 29 juni – 27 juli – 31 augustus – 28 september – 26 oktober – 23 november – 14 december 2024. 
We komen altijd samen van 9:30 tot 13:00 uur. De locatie vind plaats in de omgeving van Boxmeer en volgt een paar dagen voordat we samenkomen. Afhankelijk van het weer kan het zijn dat het binnen of buiten in de natuur gehouden wordt.

Heb jij een mooi of super vet idee of wil jij ook een training geven voor de groep? Laat het ons weten, wij staan open voor ideeën en suggesties.

Ben je die vrouw die klaar is voor verandering en klaar om zich aan te sluiten bij onze Sisterhood?

Meld je aan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijeenkomsten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Liefs,
De Sisterhood

Neem gerust eens contact met me op.