Transformatie sessie

Een transformatie sessie is een combinatie van coaching en therapie, bestemd voor mensen die problemen in hun leven ervaren en daar verandering in willen brengen. Iedereen heeft zo zijn uitdagingen in het leven. Deze sessies zijn erop gericht om de uitdaging aan te gaan die jou het meest in de weg zit, en zo de emotionele blokkades in je systeem te transformeren. 

Door deze transformatie kun je makkelijker je denkpatronen aanpassen en zo de terugkerende problemen in je leven voorgoed achter je laten. Dit creëert de mogelijkheid om je hier volledig van te bevrijden en zo een volledige verandering door te maken.

Wat?
Dit kan van alles zijn, zoals: terugkerende patronen in liefdesrelaties, met vriendschappen of op het werk, heftige problemen in de familie of problemen met jezelf waar je steeds tegenaan loopt. Of problemen ontstaan door trauma, ongeluk, ziekte of overlijden van dierbaren. 

Hoe?
Samen gaan we op zoek naar de diepere mentale en emotionele lagen in je lichaam, zij zijn de bron voor je overtuigingen, waarheden, gedachten, gedrag en handelen en de patronen die je ervaart in relaties: privé of in je werk.

Ontwikkeling_groei_transformatie

Tijdens de behandelingen ontdekken we de strategieën die jij hebt opgebouwd om ervoor te zorgen dat jij bepaalde gevoelens maar niet hoeft te voelen. Dat kunnen gevoelens zijn van verdriet, frustratie of boosheid, uiteenlopende angsten of een gevoel van ‘pijn’, het gevoel er alleen voor te staan, niet gezien of gehoord te worden enzovoorts. Voor iedereen zal dit anders zijn. Zodra helder is waar jouw blokkades zitten, pakken we deze aan. 

Dit traject is niet iets wat je ondergaat, het vraagt openheid en bereidheid van jouw kant. Hoe ik het zie: 50% is mijn werk en de andere 50% doe je zelf!

Zo gaan we stap voor stap, laag voor laag, aan de slag.

Heb je nog vragen, of wil je mij eerst wat beter leren kennen? Vraag dan een intake aan.


Het moment dat je je eigen pad gaat volgen, is het moment dat je de  held wordt van je eigen leven.

Transformatie traject

Één sessie bestaat altijd uit 2 sessies in 1. (sessies duren dan ook 2.5 tot 3 uur) Het voordeel van een dubbele sessie is dat er doorgepakt kan worden. 

Vaak komen we er achter dat we niet alles in één keer kunnen loslaten. Daarom is er een mogelijkheid om een traject te boeken.

zoma studie

Prijzen zijn exclusief 21% btw voor bedrijven, inclusief 21% btw voor particulieren.

* Intake en Feel Good sessie €135,- 
* Pakket 3 dubbelsessies: 3 x € 290 (over circa 1.5 tot 2 maanden)
* Pakket 6 dubbelsessies: 6 x € 270 (over circa 3 tot 5 maanden)
* Pakket 9 dubbelsessies: 9 x € 245 (over circa 4 tot 7 maanden)

Optie: Is het voor jou niet mogelijk om alles in één keer te betalen, dan kun je ook kiezen om in termijnen te betalen over de periode dat het traject loopt. 

Neem gerust eens contact met me op.