Allereerst, welkom!

Leuk dat je rond aan het kijken bent op mijn website. Ik weet als ieder ander hoe moeilijk en spannend het kan zijn om hulp te zoeken. Want wanneer neem je het besluit dat het tijd is om hulp te vragen?

Ik doe het wel alleen!
Het gaat nu goed!
Het valt wel mee!
Het is niet zo erg!
Het gaat al beter!
Het is mijn tijd nog niet!

Ik ken ze allemaal en ze brengen je tot hetzelfde resultaat. Een neerwaartse spiraal waar je soms niet uit lijkt te komen… Even gaat het goed en dan val je weer naar beneden.

Maar ja… Dan weet je nog steeds niet wanneer het tijd is om hulp te zoeken? Nou, ik zal je wat vertellen: “Dat is NU”. Jij hebt de stap al genomen! Je bent op mijn website gekomen met een reden, met een gevoel. Nu nog even doorzetten en uitvoeren.

Stap 1 heb je al gemaakt, super goed! Wat nu?
Ik kan mijn eerste contact moment met mijn therapeut nog heel goed herinneren. Ik kan er nu om lachen maar toen… Sh*t wat was zenuwachtig. Na 100x de website te hebben bekeken, heb ik mijn therapeut gebeld en ik kreeg meteen voicemail. Dat voelde als een opluchting, want ik wist niet wat ik moest zeggen. Even later zag ik dat ik een gemiste oproep had en ik kreeg meteen stress. Nu moest ik terug bellen en je raad het misschien al… weer voicemail! Zo is dit een paar keer op en neer gegaan en heb ik besloten om te mailen.
Dat was voor mij de volgende stap, stap 2. Het was me gelukt om contact op te nemen. Via de mail hebben we een afspraak gepland, dit ging makkelijker dan ik dacht.
Ondanks mijn zenuwen voor die dag, wist ik dat ik stap 3 sowieso zou doen en dat is naar de afspraak gaan!

De beste keuze die ik gemaakt heb! Vanaf dat moment is mijn reis begonnen!

 

 

Wil je meer over mijn weten? Lees hier mijn volledig verhaal…